Una inspecció haurà de certificar que la residència Salita ha fet els deures

El centre gestionat per DomusVi ja ha presentat les al·legacions corresponents a l’expedient que li va obrir l’administració, que probablement donarà per bones les actuacions que s’han fet

-
-
Una inspecció que hauran de fer els experts que el departament d’Afers Socials designi haurà de determinar si la residència Salita ha fet prou esforços per salvar-se d’una sanció en el marc d’un expedient que li va obrir. El centre gestionat per DomusVi ja ha presentat les al·legacions per respondre a totes les observacions que se li van anar plantejant des de l’administració.

Molt probablement, segons fonts properes a l’administració, les actuacions que l’empresa ha anat fent d’ençà que se li va incoar l’expedient, es donaran per bones i es passarà pàgina a aquest capítol, sense, però, que es tanqui la via penal derivada de la suposada mala praxi que s’atribueix al metge que durant temps va donar servei al centre sociosanitari privat. De fet, segons que han admès les fonts, la principal disfunció que presentava el centre, segons les esmentades fonts, era el facultatiu.

Més enllà d’això, i durant tot aquest temps, s’han anat fent correccions, moltes d’elles a petició de la pròpia administració. Ara, i una vegada presentades les al·legacions, responsables de l’administració han de fer la inspecció pertinent per poder corroborar que allò que DomusVi assegura haver fet, realment s’ha fet. L’administració havia plantejat la necessitat d’una injecció de capital per poder garantir un correcte funcionament de l’establiment sociosanitari. Aquest darrer no està clar que finalment s’exigís i menys encara que s’hagi realitzat.

El que està clar, però, és que tant les querelles de familiars d’alguns interns que al seu dia van patir les conseqüències de la suposada sobre medicació administrada pel metge que finalment va ser apartat més la informació que des del Govern mateix es va traslladar sobre el mateix facultatiu a la fiscalia, tot plegat unit en una mateixa causa, tira endavant. 

 

Etiquetes

La fiscalia recorrerà contra l\'alliberament de l\'empresari que va envestir expressament el soci amb el cotxe

Relacionat

La fiscalia veu indicis de delicte en l’actuació del metge de Salita
-

Relacionat

Tancat l’informe sobre les anomalies detectades a la residència Salita
-

Relacionat

L’auditoria sobre la situació a la residència Salita s’allarga per la seva complexitat
-

Relacionat

Govern porta a la fiscalia el metge de la sobre medicació a la residència Salita
-

Relacionat

DomusVi manté un sepulcral silenci sobre les anomalies a la residència Salita
-

Relacionat

El geriàtric investigat va incomplir el compromís d’apartar el metge de la sobre medicació
Una imatge de la façana exterior de la residència per a la gent gran que està sent analitzada amb lupa.

Relacionat

Investiguen un metge per sobre medicar usuaris d’una residència geriàtrica

Comentaris

Trending