Sanció a l’autor dels danys soferts per un aparell d’una gasolinera d’Encamp

Els responsables de la instal·lació van alertar la policia que havien trobat malmès un aspirador per netejar cotxes i semblava, aparentment, que haurien pogut forçar el moneder

Una imatge de la gasolinera afectada.
Una imatge de la gasolinera afectada. G. P.

Ni delicte del tot ni tampoc una bretolada. Un punt intermedi que s’ha resolt amb una sanció per la comissió d’una falta lleu, el que tècnicament es diu una contravenció penal. Aquest ha estat el final per donar resposta als danys causats a un aparell d’una gasolinera d’Encamp, que dimarts va aparèixer amb un aspirador per netejar vehicles malmès. Hi havia la sospita que s’hagués volgut forçar el moneder de la màquina.

Van ser els responsables de l’establiment que en veure l’aspirador amb alguns fragments trencats van sospitar d’un possible furt amb força, encara que també hi cabia la possibilitat d’una bretolada. Al final, després d’unes poques indagacions, i una vegada alertada la policia, es va poder arribar a l’autor dels fets. Autor perquè quan es va anar a cercar el presumible responsable dels danys a l’aspirador va reconèixer haver estat ell el causant de la petita trencadissa.

La màquina amb els desperfectes patits.

Relacionat

La policia investiga els danys patits per una màquina d’una benzinera a Encamp

La versió del jove hauria estat, segons les fonts consultades, que se li hauria quedat una moneda travada i davant aquest fet va optar per sacsejar la màquina ben fort. Tant que va trencar alguns elements de plàstic i va fer sortir algunes monedes més enllà de la que havia quedat encallada. Segons la versió reconeguda per l’autor del fet s’hauria endut tres o quatre monedes més. Tot i que hi ha la sospita que serien més, en no ser la quantia especialment rellevant el cas es va tancar amb la contravenció penal i es va donar carpetada a l’afer.

Comentaris

Trending