Ingressat a l’UCI un turista després de fer malbé l’estança de l’hotel on s’allotjava

Els bombers i la policia han hagut d’entrar per la força a la cambra i han trobat l’home, de 40 anys, inconscient, i els especialistes del SUM han hagut de fer maniobres de reanimació in situ durant una estona

Comentaris

Una imatge de l'hospital de Meritxell.
Una imatge de l'hospital de Meritxell. Toni Solanelles

Un turista de 40 anys ha hagut de ser ingressat a la unitat de cures intensives (UCI) de l’hospital després que els especialistes del SUM l’hagin aconseguit reviscolar amb maniobres de reanimació a l’hotel on es trobava allotjat, al nucli antic d’Andorra la Vella. Per causes que s’hauran de determinar, l’home ha tingut una reacció violenta a l’estança on estava allotjat i ha començat a donar cops a tort i a dret tant a les parets com al mobiliari de l’estança.

Els responsables de l’establiment, a prop de Casa de la Vall, han mobilitzat la policia i patrulles del cos s’han desplaçat fins a lloc. L’incident ha tingut lloc sobre les 9 del matí. Durant uns minuts els agents, des de l’exterior de l’habitació, han sol·licitat a l’home que els obrís la porta i els deixessin passar. D’entrada ha semblat que els feia cas omís i presentava resistència. Però en poca estona s’ha deixat de sentir qualsevol moviment a l’interior i s’ha mobilitzat també els bombers.

Entre agents dels dos cossos han forçat l’entrada a la cambra i en el seu interior han localitzat l’home malferit i, sobretot, inconscient. S’ha activat també el SUM i veient que malgrat tenir constants vitals s’han iniciat maniobres de reanimació que l’han permès remuntar com a mínim prou com per poder-lo traslladar a l’hospital on, segons diverses fonts, ha quedat ingressat a l’UCI en estat greu.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending