La policia investiga els danys patits per una màquina d’una benzinera a Encamp

L’aparell, un aspirador per netejar cotxes, ha aparegut amb desperfectes que s’haurien causat per agafar monedes de l’interior, tot i que tampoc es descarta la hipòtesi d’una bretolada

La màquina amb els desperfectes patits.
La màquina amb els desperfectes patits. G. P.

La policia investiga l’acció que ha provocat danys a una màquina d’una benzinera d’Encamp. Es tracta d’un aspirador que s’empra per netejar els cotxes i que ha aparegut trencat. Tot fa pensar que el motiu de l’acció va ser treure monedes per fer-les servir posteriorment per posar en marxa l’aparell, malgrat que tampoc es descarta que, tot plegat, hagi estat fruit d’una bretolada.

Han estat els mateixos responsables de la benzinera els que s’han adonat dels danys que patia la màquina. L’establiment, ofereix, més enllà de la venda de carburants ofereix l’opció de netejar el vehicle. I, justament, l’aspirador es fa servir per això. Es tracta d’un aparell que va amb monedes.

Els danys patits eren ben evidents. Des de la benzinera s’ha alertat el cos de policia, que ara investiga qui pot ser el responsable. La primera sensació és que els desperfectes, principalment el plàstic extern trencat, s’han causat quan s’ha intentat forçar la màquina per obrir el contenidor de les monedes.

Tot i això, tampoc es descarta que l’acció hagi està fruit d’un acte vandàlic. I és que, com han explicat a Altaveu alguns responsables de l’establiment, pocs diners hi havia dins la màquina.

Comentaris (2)

Trending