El comú d’Escaldes ja ha netejat la pintada contra Espot

Havia aparegut en la marquesina de la parada d’autobús Coll de Caldes i fonts comunals estudiaran si denuncien els fets, tot i que diuen que “és difícil que sigui efectiva si no se sap qui l’ha fet”

Comentaris

La pintada contra Xavier Espot ja ha estat esborrada pels operaris del comú d'Escaldes.
La pintada contra Xavier Espot ja ha estat esborrada pels operaris del comú d'Escaldes. Comú d'Escaldes-Engordany

La marquesina on aquest dissabte ha aparegut la pintada contra el cap de Govern, Xavier Espot, ja ha estat esborrada pels operaris de neteja del comú d’Escaldes-Engordany. Fonts comunals han explicat que s’estudiarà la possibilitat denunciar els fets a la policia, tot i que assenyalen que “és molt difícil que sigui efectiva perquè és complicat saber qui l’ha fet”. Mentrestant, des de l’edifici administratiu mantenen silenci sepulcral.

La pintada contra Espot havia aparegut aquest matí a la marquesina de la parada d’autobús de Coll de Caldes situada a la CG2, a prop de la rotonda d’Engolasters en direcció a la capital. Els operaris del comú d’Escaldes-Engordany han procedit a netejar el lloc on s’havia produït i a hores d’ara ja està esborrada.

La pintada contra Espot a la marquesina de la parada de Coll de Caldes.

Relacionat

Apareixen pintades contra Espot en una marquesina a Escaldes-Engordany

Fonts comunals han explicat a l’Altaveu que s’estudiarà si es denuncien a la policia els fets, tot i que han exposat que “és molt difícil que sigui efectiva perquè és complicat saber qui l’ha fet”. Afegeixen que “sovint se'n troben i no es fa denúncia per aquest motiu”. Aquest mitjà ha demanat al Govern si tenien constància dels fets i si els denunciarien, però no s’ha rebut cap resposta.

Qui ha condemnat els fets ha estat el president del Partit Socialdemòcrata qui a través del seu compte d’X ha exposat: “més enllà de les diferències ideològiques, mai podem estar d'acord i hem de condemnar públicament tota mena d'atac personal sigui qui sigui i tingui el càrrec que tingui”.

Comentaris (8)

Trending