Nevada primaveral

(AMB VÍDEO) La neu ha fet acte de presència al nord del país i el Servei Meteorològic d’Andorra assenyala que es poden acumular fins a 10 centímetres als cims fronterers amb França

Comentaris

La neu fent acte de presència al Port d'Envalira.
La neu fent acte de presència al Port d'Envalira.

La neu, malgrat ser a la primavera, ha tornat a fer acte de presència al nord del país. A partir d’El Tarter és quan el paisatge s’ha començat a emblanquinar, tot i que a Arcalís hi ha hagut una bona enfarinada. El Servei Meteorològic d’Andorra assenyala que als cims fronterers amb França es poden arribar a acumular 10 centímetres.

Venim d’uns dies de temperatures estiuenques, però a mesura que ha avançat la setmana el termòmetre ha anat reculant. Aquest dijous, fins i tot, la neu s’ha tornat a deixar veure, sobretot al nord del país. Mentre a la frontera del riu Runer lluïa el sol, a Incles o Arcalís estava nevant amb un descens pronunciat del mercuri.

El Servei Meteorològic d’Andorra remarca que l’increment del vent ha provocat una intensificació de la nevada, “tot i que té poca consistència”. Als cims fronterers amb França es poden arribar a acumular deu centímetres. A partir de demà, les baixes pressions s’allunyen i arribarà l’anticicló.

https://www.youtube.com/embed/DzsgcKz_HbA

 

Etiquetes

Comentaris

Trending