La ‘tornada al col·le’ més perplexa (i picant)

Estupefacció entre propietaris o conductors de cotxes estacionats a Sant Julià en trobar-se al parabrises ‘flyers’ promocionals d’un local d’oci nocturn de Puigcerdà

Riure per no plorar. O totes dues coses. Diversos propietaris o conductors de vehicles estacionats a Sant Julià s’han trobat de sorpresa i amb certa perplexitat uns ‘flyers’ al seu parabrises dels seus cotxes en què publiciten un local d’oci nocturn que comença també el curs. El seu curs, amb les seves promocions.

No es tracta de qualssevol local d’oci. I tampoc no és del país. Està situat a Puigcerdà, en un polígon industrial, i hi ha xous, convits de copes, aperitius i qüestions diverses. És una ‘tornada al col·le’ prevista per a divendres i que en segons quins sectors està causant molta indignació. Especialment la frase “es busca professor per donar lliçons a les nostres col·legiales, t’hi apuntes?”

De fet, s’estaria analitzant fins i tot si es pot considerar que rere el ‘flyer’ hi ha una afavoriment de la prostitució i mirar si hi ha marge per iniciar alguna acció legal contra els titulars del negoci que s’anuncia. La publicitat ha aparegut, com a mínim, en els parabrises dels vehicles estacionats en les zones blaves de les avingudes Francesc Cairat i Rocafort i, també, en alguns carrers adjacents a les mateixes. Com a mínim hi havia un home distribuint un a un els fulletons.

Comentaris (1)

Trending