Som vint milions

L’Altaveu consolida al 2021 la xifra rècord de visites obtingudes durant l’històric exercici de l’esclat de la pandèmia i les setmanes de confinament i amplia l’oferta amb cada vegada més reportatges audiovisuals

L’Altaveu ha tornat a superar durant el 2021 recentment finalitzat la xifra de 20 milions de visites. Hi ha un empat tècnic amb el nombre de visites obtingudes durant l’exercici precedent, històric per l’esclat d’una crisi sanitària que ens va mantenir durant dies tancats a casa i va fer créixer de forma voraç el consum de productes digitals, en línia. Va ser el gran salt de l’Altaveu, convertit en el referent indiscutible dels diaris natius en digital.

Aquest any que fa ben poc hem deixat enrere ha permès consolidar la xifra rècord, tot incorporant a l’oferta cada vegada més reportatges audiovisuals. Fins a 55 peces exclusivament audiovisuals s’han pogut veure especialment durant els darrers tres trimestres d’un 2021 en què l’Altaveu ha tingut gairebé dos milions de visitants únics. Per ser exactes, 1.869.000 visitants, que és moltíssim per a una comunitat com l’andorrana i més encarta per a un projecte novell, lluny de l’experiència i recursos d’altres capçaleres informatives del Principat.

L’Altaveu ha tingut gairebé dos milions de visitants únics. Per ser exactes, 1.869.000 visitants, que és moltíssim per a una comunitat com l’andorrana i més encarta per a un projecte novell, lluny de l’experiència i recursos d’altres capçaleres informatives del Principat

Els tres mesos que l’Altaveu va tenir més visites el 2021 van ser el gener, el març i el desembre, amb més de 2 milions de visites sols en 30 dies. Un del fets més importants quant a la informació que s’ofereix és que el temps que els lectors dediquen a cadascun dels articles -se n’han publicat 9.601 durant l’any que hem clos fa poc més de 72 hores- ha anat creixent i, per contra, ha disminuït el percentatge de rebot, que és una entrada i sortida immediates. Cadascun dels visitants que accedeix a una notícia d’aquest diari digital, com a mínim acaba llegint dues informacions.

Més dades: el 87% de les visites provenen d’Andorra i els països de l’entorn, encara que l’Altaveu s’ha consultat, almenys en una ocasió durant l’any, des de 195 països diferents. El 78% de les lectures es fan via mòbil, un 19% a través de l’ordinador i, la resta, un petit 3%, es consulta via tauleta. Els entorns telemàtics que s’usen més per consultar l’Altaveu són: Android (41%), Apple iOs (40%), Windows (11%), Macintosh (4%) i Linux (2%).

Com s’ha dit, aquest 2021 ha estat el del llançament de la producció audiovisual pròpia, el denominat Altaveu Mèdia, que a curt o mitjà termini hauria de créixer encara més. En tot cas, els seus treballs han estat objecte de més de 200.000 visualitzacions que suposen més de 2.300 hores d’imatges en moviment vistes, unes xifres francament notables però que l’Altaveu, amb esforç i dedicació, es planteja incrementar, sempre comptant amb el suport i la col·laboració dels lectors, que poden fer arribar suggeriments o fins i tot els seus propis enregistraments per WhatsApp al 650395.Successos o fet divers, les notícies més vistes

Les cinc notícies més vistes del 2021 tenen en comú que totes formen part dels successos o la categoria informativa que tot sovint se sol denominar de fet divers. Curiosament aquest any, a diferència del 2020, la pandèmia, que ha continuat interessant molt, no ha suposat en cap dels seus vessants, una punta informativa d’increïble interès. El sinistre total d’un Aston Martin, el luctuós fet de la mort de dos joves en una borda de Mereig, la parella que mantenia relacions sexuals a la piscina panoràmica de Caldea, o dos fets luctuosos més com la mort d’una menor a la Massana o l’accident mortal que va patir una parella de residents molt coneguts a Bassella constitueixen les cinc notícies més vistes d’aquest 2021.

El cotxe va patir importants desperfectes en l'accident.

Relacionat

El trist destí del nou Aston Martin del ‘youtuber’

Aterratge de l'helicòpter a l'entorn de la borda i l'habitacle on han passat els fets.

Relacionat

Tragèdia a Mereig

La imatge viral.

Relacionat

Els perills de la piscina panoràmica de Caldea

Una imatge del pont del túnel dels Dos Valires, a la Massana.

Relacionat

Troben morta una menor desapareguda a la Massana

El cotxe de la parella resident amb els bombers treballant-hi.

Relacionat

Un arquitecte resident mort i la seva dona alt càrrec d’Habitatge crítica en el xoc de Bassella 

Etiquetes

Comentaris (11)

Trending