Els perills de la piscina panoràmica de Caldea

Es fa viral una imatge d’una parella en apassionada posició a la llacuna del termolúdic d’Escaldes

Comentaris

La imatge viral.
La imatge viral.

Potser no eren conscients que estaven en una piscina panoràmica. I si ho eren, de ben segur que no comptaven amb la perícia d’algun dels múltiples fotògrafs que apareixen de sota les pedres, a cada cantonada. I si amb tot, han decidit donar via lliure a la seva passió, és que tant els feia el que pogués succeir. Es tracta d’una parella que estava a la llacuna i la foto apassionada dels quals s’ha convertit en viral aquest dilluns.

No és la primera vegada que s’enxampa alguns usuaris de la piscina en una posició compromesa. Per sort o per desgràcia, és molt difícil identificar la parella. Però el que és clar és que la imatge està corrent per les xarxes socials com la pólvora. Caldrà veure si el termolúdic d’Escaldes pren alguna mesura, encara que justament la gràcia de l’espai és el fet de ser panoràmic.

La fotografia l’hauria captat un periodista del rotatiu francès ‘Le Parisien’. Christophe Berard està especialitzat en informació futbolística i ciclista i aquests dies segueix el Tour. Una bona part de la caravana que envolta la cursa francesa fa estada a Escaldes. I com ha escrit en una piulada en què ha incrustat la imatge, “passeges i de sobte…”. De sobte la seva fotografia ha ‘volat’ del tuit i ha començat a rodar i rodar.

Etiquetes

Comentaris (28)

Trending