Troben morta una menor desapareguda a la Massana

El cos ha estat localitzat de matinada al costat del viaducte oest del túnel de les Dos Valires després d’hores d’intensa recerca per part de policia i bombers

Una imatge del pont del túnel dels Dos Valires, a la Massana.
Una imatge del pont del túnel dels Dos Valires, a la Massana.

La policia i els bombers han localitzat aquesta matinada el cos sense vida d’una menor que es trobava desapareguda des de dilluns al vespre. La noia, de 15 anys, vivia a la Massana i ha estat trobada al costat del viaducte de la boca oest del túnel de les Dos Valires sense indicis de violència. En la recerca havien participat efectius dels dos cossos, incloent-hi membres del grup de rescat de muntanya i un helicòpter.

L’alerta va saltar cap a dos quarts de nou del vespre, quan els bombers van rebre l’avís dels familiars de la menor. Feia estona que no sabien res d’ella. L’avís es va remetre a la policia que va iniciar la recerca per les zones urbanes de la parròquia. Cap a la una de la matinada, es va ampliar el dispositiu amb la incorporació d’efectius del cos de prevenció i extinció d’incendis.

Es va activar llavors el grup de rescat de muntanya i un helicòpter amb un dispositiu que permet geolocalitzar els telèfons mòbils. També es va ampliar el radi de la recerca a més punts, ja fora del teixit urbà de la Massana.

Cap a les tres de matinada, el cos de la menor va ser localitzat. Es trobava al costat del viaducte que dona accés al túnel de les Dos Valires. Malauradament, ja estava sense vida i no s’ha pogut fer res més que certificar la defunció. S’ha obert una investigació per esclarir les causes del succés i confirmar que no hi ha elements de criminalitat, com així ha estat.

Etiquetes

Comentaris (9)

Trending