Un arquitecte resident mort i la seva dona alt càrrec d’Habitatge crítica en el xoc de Bassella

Consternació per l’accident esgarrifós sofert per Arnau Fríguls i Mercè Pascual, que s’han trobat de cara circulant en direcció a Ponts un vehicle espanyol que envaïa el carril contrari i el conductor del qual també ha perdut la vida

El cotxe de la parella resident amb els bombers treballant-hi.
El cotxe de la parella resident amb els bombers treballant-hi.

El resident a Andorra mort en el xoc frontal de Bassella és un conegut arquitecte i encara més coneguda en l’àmbit públic és la seva parella i ferida gravíssima en el mateix accident, una alt càrrec actualment del ministeri de Territori i Habitatge que anteriorment havia estat coordinadora d’Afers Socials. L’esgarrifós sinistre en que s’han vist implicats Arnau Fríguls Francitorra, de 43 anys, i Mercè Pascual Marchante, de 44, està causant una forta consternació.

Tots dos fa anys que residien al Principat però són originaris de Reus, al Baix Camp, i aparentment cap allà es dirigien aquest matí, vers 3/4 de 9, quan un vehicle espanyol conduït per un jove de 24 anys (E. P. O.) ha col·lidit frontalment contra el Volkswagen Tiguan que conduïa Fríguls. La topada ha estat violentíssima i ha implicat, també, un autobús d’Andbus amb tres ocupants -tots il·lesos- que anava cap a Barcelona i un altre turisme els dos passatgers del qual han resultat ferits lleus.

Els bombers treballant en el cotxe andorrà implicat per excarcerar les víctimes.

Relacionat

Un mort i un ferit crític en el cotxe andorrà implicat en el xoc frontal a Bassella

Els conductors dels dos cotxes que ha picat de front han mort a l’acte i l’acompanyant del resident andorrà difunt, és a dir Pascual, ha patit ferides molt greus que la mantenen hores d’ara en estat crític a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, on ha estat traslladada en helicòpter. Les fonts consultades han assegurat que malauradament la vida de l’ara responsable del departament d’Habitatge corre seriós risc.

El cotxe que conduïa E. P. O. aparentment estaria avançant en un dels trams negres de la C-14 i en un punt on en direcció al Principat hi ha una doble línia contínua que l’esmentat conductor aparentment -ho haurà de confirmar la investigació- hauria obviat. De fet, altres conductors, fins i tot del Principat, que com Fríguls es dirigien cap a Ponts, ja han hagut d’evitar l’acció del vehicle que finalment ha impactat contra el Tiguan on viatjaven l’arquitecte i la responsable d’Habitatge.

Comentaris (5)

Trending