El trist destí del nou Aston Martin del ‘youtuber’

L’usuari, resident a Andorra, de la popular web de vídeos va patir un accident en el qual va deixar seriosament malmès el cotxe d’alta gamma hores després d’explicar als seus seguidors quan havia pagat per ell

Matinada de dissabte a diumenge. Policia i agents de circulació reben un avís. S’havia produït un accident de trànsit prop de la cruïlla d’Erts. En arribar al lloc dels fets, la sorpresa és important. El vehicle que ha patit el sinistre no és un qualsevol. És tot un Aston Martin. I a més nou de trinca. De fet, el seu propietari, un popular ‘youtuber’ resident l’havia presentat en societat en uns vídeos penjats ben poques hores abans de la topada.

L’accident va tenir lloc pels volts de la una de la matinada a prop de la cruïlla d’Erts. Només hi va haver un vehicle implicat, un cotxe d’alta gamma. Un Aston Martin, marca popularitzada entre altres per les pel·lícules de James Bond. Cap al lloc dels fets es van traslladar efectius del cos de policia, urbans de la Massana i del servei d’urgències mèdiques. Aquests darrers van haver d’atendre l’acompanyant, una altra cara popular de les xarxes socials en aquest cas al TikTok. Afortunadament, tot just de ferides de caràcter lleu, més enllà de l’ensurt.

Pitjor parat, però, va sortir el cotxe. Les destrosses són importants i, de fet, fonts consultades expliquen que la seva retirada de la via va ser un treball ardu. Al propietari i conductor, un conegut ‘youtuber’ resident, se li va fer la prova d’alcoholèmia. Va donar positiu administratiu. És a dir, entre 0,5 i 0,8 grams per litre de sang. Hauria explicat que el motiu de la topada va ser el fet d'intentar esquivar un animal que hi havia a la carretera.

L’Aston Martín era ben nou. De fet, la matrícula lluïa la lletra P. Una adquisició recent i, tot s’ha de dir, a un preu elevat. De fet, el mateix ‘youtuber’ en un vídeo penjat al portal web tot just unes hores abans de l’accident explicava als seus seguidors quant li havia costat.

Així, en la gravació, revelava que el turisme l’havia costat entre 160.000 i 180.000 euros aprofitant la menor fiscalitat andorrana. A Espanya, indicava, li hauria costat fins a 220.000.

Un altre punt curiós és el fet que, al mateix vídeo, el ‘youtuber’ lamentava una “gran putada” que li havia succeït. Havia deixat el cotxe en un aparcament i, en tornar, li havien donat un petit cop. “Tinc literalment ganes de plorar”, afirmava, sense saber encara el que el destí li deparava hores després.

Etiquetes

Comentaris (58)

Trending