Ritme gastronòmic

El Tast Music, al centre d’Andorra la Vella, s’ha estrenat amb una batucada que ha recorregut els carrers des de la plaça Guillemó fins a l’avinguda Príncep Benlloch

Menjar i música s’han apoderat del centre històric d’Andorra la Vella. El ritme dels tambors i els timbals han marcat l’inici d’una cita que s’espera que pugui aplegar gent a la zona. Sense dubte, la combinació es perfila, des d’un inici, com a exitosa. Però encara caldrà veure com funciona al llarg de tot el dissabte per poder fer-ne una idea acurada.

Des de la plaça Guillemó, passant per la Rebés, la placeta de Sant Esteve i l’avinguda Príncep Benlloch, la batucada de Buskant el To ha donat la nota. S’espera que hagi atret gent que tingui curiositat per provar les diferents propostes del Tast Music, però, com a mínim, el grup ha cridat l’atenció. Molts han estat els vianants que han parat per gravar o fer una foto amb els seus telèfons mòbils, el principal mitjà per fer córrer la veu que alguna cosa està passant al centre històric de la capital.

Ana Cerezo i Eduard Tomàs durant la compareixença.

Relacionat

El teixit empresarial del nucli històric d’Andorra la Vella creu gairebé superat l’efecte de la pand

Un cop parin els tambors, la música no s’aturarà. Per a aquesta primera nit de menjar, l’associació ha previst també l’actuació de Freyja a la plaça Guillemó, fins a les 22:00h, i de Ishtar Ruiz, a la placeta Sant Esteve, també fins a la mateixa hora. No serà l’única aposta del país, també sonaran, durant el cap de setmana, Manu & The Vodka’s, Slide Acustic Covers, Guillem Tudó i Los Desmadraos.

 

Comentaris

Trending