Batussa de parella amb detenció inclosa per un deute econòmic

La policia acaba arrestant una dona de 57 anys després d’agredir el seu cònjuge i esquinçar-li la roba

Un cotxe policial en les immediacions de la seu judicial.
Un cotxe policial en les immediacions de la seu judicial. Altaveu

Un deute econòmic, segons tots els indicis, hauria estat la causa de la batussa que hi va haver dissabte a la nit en un domicili d’Escaldes i que va acabar amb la detenció d’un dels dos membres de la parella que s’estaven agredint. De fet, qui més va colpejar, per dir-ho d’alguna manera, va ser la dona de 57 anys que finalment els agents van haver d’arrestar.

La detenció es va practicar sota l’acusació d’un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic i contra la llibertat. L’arrest es va dur a terme dissabte poc abans de 2/4 d’11 de la nit. L’endemà la detinguda va quedar en llibertat, sense que les fonts hagin pogut confirmar si es va arribar a posar a disposició judicial i si va ser el cas, quina va ser la decisió judicial via ordenança penal.

En qualsevol cas, la policia va haver d’intervenir després de ser requerida que en un domicili particular hi havia un altercat per una desavinença de parella. Sobre lloc, la patrulla interventora constata que una parella s’hauria esbatussat per un deute econòmic. La dona que va acabar detinguda hauria causat una forta esgarrapada al pit i una vermelló intensa al coll de la seva parella, més enllà d’esquinçar-li la roba i proferir amenaces verbals de mort envers el cònjuge.

Etiquetes

Comentaris

Trending