El fill detingut per agredir el pare li va clavar un ganivet perniler al braç enmig d’una discussió

La batussa va tenir lloc passada la 1 de la matinada de dissabte després que el progenitor desaparegués durant unes hores de cas, al Pas, i tornés a casa completament embriagat

L'home agredit va haver de ser atès d'urgències.
L'home agredit va haver de ser atès d'urgències. Toni Solanelles

L’home de 27 anys detingut la matinada de dissabte acusat d’un delicte de lesions en l’àmbit domèstic arran d’una agressió proferida al seu pare havia clavat a aquest un ganivet de tallar pernil que hi havia a la cuina del domicili familiar arran d’una discussió que van mantenir. L’arrestat va passar a disposició judicial durant la jornada d’aquest dissabte va ser condemnat per la vida ràpida.

Tot plegat va tenir origen en la ‘desaparició’ temporal del progenitor. L’home va marxar del domicili familiar al Pas de la Casa. Durant unes hores ni la seva dona ni el seu fill no en van saber res. Neguitosos, es van posar a buscar per tots els llocs de la localitat fronterera que se’ls va ocórrer. Amb un resultat infructuós. Sense saber massa què fer, a la 1 de la matinada, l’home es va presentar a casa. I afectat per una embriaguesa més que notable.

Els agents de policia han hagut d'actuar en un cas de violència domèstica al Pas.

Relacionat

Detingut per agredir el seu pare al Pas de la Casa

En aquest estat, i davant l’estat en què va arribar l’home, el pare, es va iniciar una discussió que va anar pujant de to. Fins al punt que el fill, que formalment no és resident al Principat a diferència  dels progenitors, que sí que estan degudament censats al Pas de la Casa, va agafar un ganivet perniler i li va acabar clavant en un braç. L’home va haver de ser traslladat cap a l’hospital per ser atès.

Efectivament, es van haver d’administrar punts de sutura al braç de l’home. La visita a l’hospital va servir, també, perquè s’activés la policia i que el cos d’ordre hagués de procedir a detenir el fill de l’agredit, de 27 anys, acusat, com s’ha dit, d’haver comès un delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic. 

Comentaris (1)

Trending