El concurs per refer el pla de viabilitat econòmica de l’hotel Pol, aquest mes

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Cerni Cairat, insisteix que l’informe encarregat per Unió Laurediana “estava fora d’òrbita” i la residència universitària s’ha de fer en consonància amb el creixement de l’UdA

La façana de l'antic Hotel Pol
La façana de l'antic Hotel Pol Toni Solanelles

El comú de Sant Julià de Lòria té previst convocar el concurs per refer el pla de viabilitat econòmica de l’hotel Pol durant aquest mes d’abril. Així ho ha manifestat el cònsol major, Cerni Cairat, tenint en compte que el que va encarregar l’anterior majoria, diu no s’ajusta als a la realitat. Insisteix que hauria d’encabir la residència universitària, pisos perquè els joves es puguin emancipar i un espai per a l’emprenedoria.

Cairat té clar que la residència universitària ha de tirar endavant amb l’ampliació de la Universitat d’Andorra i per aquest motiu durant aquest abril s’espera treure el concurs per seleccionar l’empresa que s’encarregui de refer el pla de viabilitat econòmica de l’hotel Pol per “ajustar-se als objectius que volem complir”.

Des de Desperta Laurèdia es té clar el model que volen “per donar resposta a la problemàtica de l’habitatge i que pugui facilitar les coses a l’emprenedoria”. Per aquest motiu, es pensa en una residència que permeti disposar de pisos per a l’emancipació dels joves, així com espais per als emprenedors.

El cònsol major ha assegurat que “el pla de viabilitat que encomanarem ha d’establir quina és la manera per tal que l’explotació de l’edifici sigui més accessible en l’àmbit del preu perquè l’encarregat per l’anterior majoria d’Unió Laurediana estava fora d’òrbita”. Cerni Cairat exposa que “no volem fer passes en fals” i continuen les converses amb el ministeri d’Educació per veure com es pot trobar la sintonia i fer realitat el projecte.

Comentaris (2)

Trending