Encamp destina 20.000 euros a l’anàlisi de tots els fanals de la parròquia

Els treballs s’impulsen després de l’accident del passat novembre, quan una de les columnes de Valira Nova es va desplomar quan un operari estava col•locant l’enllumenat de Nadal

La base del fanal trencat.
La base del fanal trencat.

El comú d’Encamp destinarà prop de 20.000 euros al treball que ha de permetre analitzar l’estat de tots els fanals de la parròquia. Aquesta tasca es vol fer després de l’accident ocorregut ara fa unes setmanes, quan un operari estava instal·lant l’enllumenat de Nadal a la zona de Valira Nova. El motiu de la caiguda, cal recordar, va ser el mal estat del suport de l’enllumenat el que va provocar la seva caiguda.

El sinistre va tenir lloc el passat 17 de novembre. En el marc dels treballs d’instal·lació de les llums de Nadal, un operari estava pujat a un fanal de la carretera general 2 al seu pas per Valira Nova. De cop, el suport va cedir i treballador i llum caiguessin sobre la via. L’home va patir ferides de consideració, fractura al fèmur inclosa.

Uns cons marquen on hi havia el fanal que ha caigut.

Relacionat

Es fractura el fèmur l’operari que ha caigut a la CG-2 mentre penjava un motiu nadalenc en un fanal

A l’hora d’analitzar les causes de l’accident, es va comprovar que el fanal estava podrit en la base. Per tant, el seu mal estat sumat al pes de l’operari hauria estat el motiu que es desplomés sobre la carretera. La descoberta va posar en alerta el comú, que va considerar que calia comprovar si aquesta situació es podria estar produint a altres punts de la parròquia.

La base del fanal trencat.

Relacionat

El comú revisarà l’estat de tots els fanals d’Encamp després de l’accident de Valira Nova

Per això, es va decidir fer una anàlisi a fons de tots els elements d’il·luminació de la parròquia. Es va optar per impulsar els treballs per la via d’urgència i s’ha fet una contractació directa a l’empresa PIME. L’objectiu és fer l’auditoria i en aquelles columnes que es trobin malmeses fer la pertinent actuació per reparar-les. El cost ascendeix a 19.613,96 euros.

La base del fanal trencat.

Relacionat

El comú revisarà l’estat de tots els fanals d’Encamp després de l’accident de Valira Nova

Etiquetes

Punt on hi havia el fanal que va caure.

Relacionat

El fanal que va caure a Encamp estava podrit en la base

Comentaris (2)

Trending