El fanal que va caure a Encamp estava podrit en la base

El mal estat del suport lumínic va fer que cedís i amb ell va abalançar-se al bell mig de la carretera l’operari subcontractat pel comú d’Encamp que estava penjant un motiu nadalenc

Punt on hi havia el fanal que va caure.
Punt on hi havia el fanal que va caure. G. P.

El fanal que aquest dimecres a la tarda va caure al bell mig de la carretera CG-2 a l’altura de Valira Nova, a Encamp, estava podrit en la base. El mal estat del suport lumínic hauria estat l’origen de l’accident laboral que va causar la fractura de fèmur a l’operari d’una empresa privada subcontracatda pel comú d’Encamp que mirava de penjar un motiu nadalenc a dit suport.

Els agents de policia que es van traslladar fins al lloc dels fets i també l’inspector de treball que hi va acudir van poder constatar el fet. Segons testimonis presencials, els agents van prendre imatges del mal estat del fanal. El treballador, segons que hauria explicat el company que l’auxiliava en les tasques laborals, hauria explicat que l’operari ferit estava degudament cordat amb l’arnés.

Uns cons marquen on hi havia el fanal que ha caigut.

Relacionat

Es fractura el fèmur l’operari que ha caigut a la CG-2 mentre penjava un motiu nadalenc en un fanal

L’home s’havia enfilat en una escala per poder-se acostar al punt escaient per instal·lar l’element decoratiu. Entre el pes i el poc o molt moviment que es fes en la col·locació del motiu -moviment en qualsevol cas justificat i raonable-, el fanal, podrit, va caure. I amb ell va caure l’operari, l’escala i el motiu nadalenc, obligant els cotxes que circulaven en sentit Escaldes a frenar de manera brusca.

A part de les lesions causades al treballador, que és el fet més transcendent, el fet va comportar problemes de circulació durant una bona estona. La fluïdesa del trànsit es va veure alterada durant ben bé un parell d’hores, entre les 6 i les 8 de la tarda.

Comentaris (13)

Trending