Es fractura el fèmur l’operari que ha caigut a la CG-2 mentre penjava un motiu nadalenc en un fanal

L’accident, ocorregut poc abans de les 6 de la tarda a l’altura de Valira Nova, ha condicionat el trànsit per anar i venir d’Encamp a la capital durant pràcticament dues hores

Uns cons marquen on hi havia el fanal que ha caigut.
Uns cons marquen on hi havia el fanal que ha caigut. G. P.

L’operari que ha caigut mentre treballava en la instal·lació d’un motiu nadalenc, aquesta tarda, en un fanal, al voral de la CG-2, a Valira Nova, a Encamp, ha patit una fractura de fèmur que gairebé amb tota seguretat l’obligarà a passar pel quiròfan. L’home quedarà ingressat a l’hospital i, en principi, més enllà de la intervenció que se li haurà de fer per reduir la lesió òssia, no ha patit cap altra ferida de rellevància.

L’accident ha passat poc abans de les 6 de la tarda. Per causes que s’hauran d’aclarir, l’home, que estava enfilat en una escala i treballava penjant l’element d’il·luminació que en aquella zona es posa en un de cada dos fanals, ha caigut. I també l’escala on estava enfilat i darrere seu el fanal on penjava el motiu decoratiu. Si l’operari ha quedat estès parcialment a la via, més encara ha envaït la calçada el fanal. La situació ha causat un bon ensurt. Es temia que el fanal no hagués caigut al damunt de l’home de forma greu. No obstant això, els cossos de seguretat han pogut constatar ja d’entrada que l’home mantenia la mobilitat i la consciència.

Atenció al ferit.
Atenció al ferit.

Dotacions de la policia i dels bombers, i també agents de circulació d’Encamp i equips sanitaris s’han desplaçat fins al lloc. L’actuació dels equips d’emergència ha obligat a adoptar pas alternatiu de circulació en sentit sud i tot plegat ha comportat una alteració en la circulació que durant una bona estona ha generat un notable col·lapse per poder anar o venir des d’Andorra la Vella cap a Encamp i viceversa. El trànsit s’ha vist dificultat un parell d’hores, i vers les 8 de la tarda s’ha anat normalitzant la circulació.

cues encamp
Retencions a la CG-2

 

Comentaris (2)

Trending