El comú revisarà l’estat de tots els fanals d’Encamp després de l’accident de Valira Nova

El suport que es va trencar fent caure un operari que estava penjant un motiu nadalenc estava podrit en la seva base

La base del fanal trencat.
La base del fanal trencat.

Malgrat que encara s’ha d’acabar de determinar per quin motiu va trencar-se el fanal -encara que era evident el seu mal estat en la base, que estava podrit-, el comú d’Encamp té la voluntat de revisar a fons, un per un, tots els fanals de la parròquia. Així ho han assegurat fonts comunals després de l’accident que hi va haver a Valira Nova, i que va comportar la fractura d’un fèmur a un operari que estava col·locant un motiu nadalenc.

L’accident va ser dimecres al tomb de les sis de la tarda, i va generar un tap de trànsit força important entre Andorra la Vella i Encamp. Més important encara, és clar, van ser les lesions sofertes pel treballador, que estava enfilat en una escola degudament cordat amb arnès i va caure en trencar-se el fanal. És clar que en la base, el suport metàl·lic estava fet malbé. Ara cal intentar determinar perquè estava tan malmès.

Punt on hi havia el fanal que va caure.

Relacionat

El fanal que va caure a Encamp estava podrit en la base

Es tracta d’un fanal situat al voral de la carretera general, que podria veure’s afectat per la corrosió de la sal potàssica que es llança a la via per minimitzar l’efecte del gel o la neu. En menor mesura, la podrimenta podria ser deguda pels orins dels gossos. Caldrà veure si realment es pot determinar que va ser el que va fer que la base estigués tan malmesa. No obstant, i per mirar de minimitzar possibles nous ensurts, la voluntat comunal és anar repassant, per fases, tots els fanals d’Encamp.

Uns cons marquen on hi havia el fanal que ha caigut.

Relacionat

Es fractura el fèmur l’operari que ha caigut a la CG-2 mentre penjava un motiu nadalenc en un fanal

Comentaris (10)

Trending