El PS es mostra disposat a buscar una alternativa a l'emplaçament previst per a l'estació de busos a la capital

Comentaris

El PS es mostra disposat a buscar una alternativa a l\'emplaçament previst per a l\'estació de busos a la capital
El PS es mostra disposat a buscar una alternativa a l\'emplaçament previst per a l\'estació de busos a la capital

La candidatura del Partit Socialdemòcrata (PS Independents) d'Andorra la Vella no veu bé la ubicació prevista per l'actual Govern per a l'estació d'autobusos. La formació pretén buscar un emplaçament alternatiu. Així ho ha manifestat la cap de llista, Dolors Carmona. Juntament amb l’aspirant a cònsol menor, Lídia Samarra, han visitat la zona del Prat del Rull, ara en obres, on es vol erigir la instal·lació -entre la rotonda de la Comella i el carrer Doctor Vilanova- i ha explicat que la voluntat és “cercar altres terrenys” perquè l’elegit ara mateix “no és l’espai més indicat”. 

Carmona ha apuntat que, malgrat “ser cèntric”, la parcel·la escollida “és limitada” i, en definitiva, un espai que “no es mereix la capital” per a una infraestructura tan important. “És un vial, no està pensat per a una estació. A més, caldrà coordinar l’estacionament de vehicles, el pas de vianants i l’entrada i sortida dels busos, on fins i tot pot haver risc”, ha argumentat la candidata a cònsol major de PS Independents. En definitiva, al seu entendre, “Andorra la Vella es mereix una instal·lació en millors condicions”. 

La cap de llista socialdemòcrata ha deixat clar que “no volem un projecte faraònic”, tot recordant l’anunciat ara fa uns mesos, en plena campanya de les generals, pel comú i el Govern i que finalment ha quedat descartat. El que es necessita, ha comentat, és una instal·lació ben dimensionada i adaptada a les necessitats de la parròquia i del país. “Ens comprometem a coordinar accions per cercar altres terrenys cèntrics que tinguin condicions que donin resposta a l’estació i a altres serveis complementaris”, ha afirmat. 

Carmona ha admès que, ara mateix, el comú “no té terrenys propis” però ha indicat que “tot és qüestió de pactar” amb privats ja que “hi ha d’altres espais”. Una possible zona seria l’avinguda Tarragona, que “també està a prop del nucli urbà”. Estem “disposades a donar l’impuls necessari a aquest projecte”. La candidata socialdemòcrata també s’ha mostrat crítica amb la forma de fer adjudicacions i contractacions feta servir per Turecav, l’empresa creada pel comú per impulsar tota la promoció turística. Carmona ha deixat clar que en molts casos ha faltat “transparència” tot i ser una entitat pública.

Comentaris

Trending