Patrick Criado o un dels 68 de l’Snowrow

L’actor que va saltar a la fama com a un dels personatges principals de la sèrie ‘Águila Roja’ i més recentment va intervenir també a ‘La casa de papel’ va ser un dels detinguts al tomb del festival de Grau Roig per portar al damunt droga per a consum propi

L’Snowrow de fa una setmana va ser una fàbrica de detencions. Per a desesperació de molts dels implicats, que no tenien coneixement que per portar uns pocs grams d’estupefaents per garantir-se la festa pròpia podrien acabar davant d’un jutge. Un d’aquests tenia una mica més de rellevància pública que d’altres. Entre els 68 detinguts que hi va haver al tomb del festival de música electrònica celebrat a Grau Roig hi va haver l’actor madrileny Patrick Criado.

Com la immensa majoria dels arrestats, portava el jove intèrpret la droga ‘necessària’ per al consum propi. És a dir, que a banda de quedar-se sense producte, va haver de pagar una multa i poc més. Però, com a mínim a Andorra, és clar, un dels integrants de l’elenc principal de la sèrie ‘Águila Roja’, que el va fer saltar a la popularitat, tindrà durant una petita temporada de temps antecedents. Com els altres 67 arrestats restants. Bé, no tots. Que n’hi ha un que està ingressat a la presó i hi serà reclòs durant temps.

Quedi clar, no és el cas de Criado. Ni molt menys. Qui més recentment va intervenir en mitja dotzena de capítols de ‘La casa de papel’ a Netflix era un de tants que portava quelcom que, aparentment, és molt habitual, per sort o per desgràcia, en aquest tipus de festivals. De fet, és tan  habitual, han assegurat fonts coneixedores dels fets, que la seguretat privada que hi havia al recinte del festival en la immensa majoria dels casos ni tan sols feia escorcolls.

Agents del dispositiu que s'ha desplegat a l'Snowrow.

Relacionat

La policia deté 68 persones per delictes vinculats al consum de drogues a l’Snowrow

Just abans d’entrar al recinte, en els controls d’accés, en els filtratges, demanaven els vigilants privats als assistents si portaven algun tipus de droga. Qui no es volia arriscar a fer enfadar els guardes admetien, si era el cas, que portaven al damunt algunes petites porcions de l’estupefaent que fos i les lliuraven voluntàriament pensant que, com en altres llocs, l’únic que passaria es que es quedarien sense producte.

Però a Andorra no va ser el cas. Davant d’una resposta positiva, els guardes de seguretat amablement apartaven l’assistent en qüestió i el ‘passaven’ a la policia, que en la majoria de casos ni tan sols burxava més. Lectura de drets i detenció al canto. I al cap d’una estona, més o menys estona, posada a disposició judicial. Molts, no pas pocs, van fer nit al despatx central de la policia i van tastar els entrepans a què ‘convida’ la policia els detinguts. En fi, que Patrick Criado sempre podrà dir que va ser un dels 68 a l’Snowrow del 2024 a Andorra. De pel·lícula, vaja.

Comentaris (12)

Trending