Pares Noels sobre dues rodes

(AMB VÍDEO) Una concentració nadalenca amb més de tres-centes motocicletes amb els seus pilots guarnits com si de Santa Claus es tractessin aixeca curiositat i expectació pel centre del país

Comentaris

Sentir rugir motos de gran cilindrada genera, com a mínim, expectació. Si a això se li suma que els seus pilots vagin guarnits com si de Pares Noel es tractessin, la curiositat s’eleva, com a mínim, una mica més. Això és el que passa aquesta tarda per diversos punts del centre del país, a la xarxa viària s’entén.

Una concentració de motocicletes a l’estil Santa Claus recorre les principals vies del país, del centre d’Andorra, i els vianants que no les esperen ni farts de vi corren a treure els seus mòbils per fer-los fotografies. I no és per menys. Marxa lenta, gas a fons perquè es noti la seva presència i a cremar rodes i, sobretot, gasolina. Que entre el so de clàxons, de motors i la ferum del carburant socarrimat a hom li pot pujar no-se-què al cap.

En fi, que arriba el Nadal, que tres-centes motos o més es fan notar, i sentir. Més encara si els seus conductors van engalanats. Les festes són a prop i Santa Claus s’enfila a dues rodes per escalfar motors. En aquesta ocasió, literalment i mai millor dit.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending