Algunes preguntes a tomb de Meritxell Mateu

Comentaris

per Lluís FERREIRA

Arran de la notícia apareguda de la vinculació de la consellera general demòcrata Meritxell Mateu amb l’empresa Landstreet sota investigació per no realitzar les cotitzacions a la CASS -cosa que per cert, semblaria ser que també està fent l’AREB-, i després de llegir les seves explicacions em vénen al cap algunes preguntes.

La senyora Mateu indica que tenia un contracte verbal a temps parcial amb BPA. Suposo que la parlamentària és coneixedora que la llei obliga que els contractes a temps parcial s'han de realitzar per escrit i si no li recomano que s’assessori. Crec que al Govern de DA últimament tenen molts lletrats als quals pot realitzar la consulta.

Si no vaig errat, la senyora Mateu és consellera a temps complet. Suposo que hi deu haver alguna cosa que se m’escapa. O bé no estava a plena dedicació o bé aquestes feines d’assessoria les realitzava com a empresa. És ben cert que fa uns anys no existia l’IRPF. Però m'ha vingut a la ment una cosa que es diu l'IAE (Rendes d'activitats econòmiques).

Tot i que semblaria que la seva vinculació comença el 3 d'abril del 2012, en cap moment la consellera va ser conscient que l'empresa no l’havia cotitzat. Ja em perdonareu, però jo, des del 2012, ja he sol·licitat uns quants extractes de punts a la CASS. Sembla que a la consellera és una cosa que no li ha fet falta des del dia 3 d’abril del 2012 fins al 26 de setembre del 2016.

Davant de tot això, tots ens esperaríem una renúncia voluntària o en el seu defecte una destitució flagrant, però els mesos van passant i ja hem començat a veure com se les gasta aquest Govern. Si ets dels seus, siguis posseïdor de societats a Panamà o en siguis el beneficiari, no passa res. Tens tota la confiança tant de DA com del Govern.

Si per contra no combregues amb la seva línia, encara que hagi quedat més que demostrat que menteixen de forma reiterada a la població, fins i tot el Síndic et pot amenaçar que més aviat que tard caurà sobre vosaltres -o sobre nosaltres, que ja m’hi incloc- tot el pes de la llei.

Recordeu però que al final, encara que només sigui al final, tornarà a sortir el sol.

Comentaris

Trending