Política

Embolic diplomàtic per la llotja de l'Andorra-França

La representació francesa considera que havent-hi una ambaixadora no calia convidar el cònsul general a Barcelona

Estadi Nacional d'Andorra la Vella. FAF
Estadi Nacional d'Andorra la Vella | FAF

Altaveu

La invitació de la Federació Andorrana de Futbol (FAF) al cònsul general de França a Barcelona perquè fos a la llotja del partit de la fase de classificació d'aquest dimarts entre Andorra i la selecció francesa ha generat un embolic diplomàtic. A França el protocol i les jerarquies estan molt ben definides i per això, fonts diplomàtiques, consideren que només s'havia de convidar a l'ambaixadora, Jocelyne Caballero i que el cònsul estava de més.

L'Andorra-França de classificació per a l'Eurocopa 2020 es jugarà sobre la gespa de l'Estadi Nacional però també a la llotja. La Federació Andorrana de Futbol (FAF) va convidar l'ambaixadora de França a Andorra, Jocelyne Caballero i al cònsul general a Barcelona per seure a la llotja

A França el protocol i les jerarquies estan molt ben definides i per això, fonts diplomàtiques, consideren que només s'havia de convidar a l'ambaixadora, Jocelyne Caballero i que el cònsul estava de més. Ara la incògnita està en saber si tots dos hi assistiran o si finalment la màxima representació del país veí serà l'ambaixadora.

El consolat francès a Andorra va tancar les portes l'agost del 2017 i des d'aleshores totes les gestions s'han de fer al de Barcelona o també es poden fer per via telemàtica.

Comentaris


Ordena per: Data  Més valorats
La Perdiu
3.

Doncs "France Inter" a les 13h00 ens han deixat ben pentinats ressaltant l'estat desastrós de la gespa. No dubteu en seguir el partit a la M6. Suposo que no hem sentit el millor. Pobre Andorra, encara ens deixaran ben retratats... Ni capaços de tenir un camp de futbol en condicions.

  • 17
  • 0
Lili Rosetti
2.

Llavors? Vindrà O no?

  • 5
  • 0
Francés
1.

Vull rectificar. Si un francés te de fer tramit, França ens va abandonar. Impossible de trucar al consulat de Barcelona que et penja el telefon. Segons quin paper s'ha de fer a Madrid!!!! Perquè no van tancar l'ambaixada que per un resident no serveix de res més que assistir a Lunch i partida de football ! !! El consulat era útil per nosaltres fen paper i solucionar problemes (quand teníem la sort de tenir algú competent ).
Visca Andorra.

  • 18
  • 0

Comenta aquest article