“Diuen que a Andorra es troba feina en una setmana i això és mentida, em sento enganyat”

[Podcast] [a Fons]Així relata, un dels aspirants a temporer, com va arribar al país empès perquè llegia i veia a les xarxes. Un mes després i havent entregat més de 200 currículums marxa sense haver trobat feina ni lloc on estar-se

Temporers esperant el bus l'any passat.
Temporers esperant el bus l'any passat.

Fins ara el problema era que hi havia feina però no habitatge. Aquest hivern, però, no hi ha feina per tots, han vingut molts més aspirants a ser temporers que altres vegades, ni molt menys habitatge. Només aquells que han vingut contractats per les estacions d’esquí, i no tots, tenen un sostre assegurat.

 

Listen on Spotify Listen on Google Podcasts Listen on Podcast Addict Listen on Amazon Music Listen on Apple Podcasts

Alguns hotels també han proporcionat habitacions als seus treballadors però hi ha encara molts joves que tot hi venir amb temps no han aconseguit feina i d’altres que tenen alguna oportunitat  però no la podran aprofitar si no troben on quedar-se. Pisos de 50 metres quadrats compartits entre 8 persones són alguns dels exemples de les condicions amb les que viuen els temporers aquest any. Alba Baró, periodista de l’Altaveu mèdia, ens explica en aquest episodi de l’Altaveu a Fons quins són els testimonis que ha trobat. 

Una jove provinent de l'Argentina entrega el seu currículum en un establiment del sector de la restauració.

Relacionat

Cansats de buscar

Etiquetes

Comentaris (36)

Trending