Suñé destaca la importància d’augmentar l’agilitat i l’atractiu dels Petits Estats

La síndica ha participat en la Conferència de Presidents de Parlament celebrada a Mónaco, on s’han mantingut reunions amb agències de viatges i tour operadors

Un moment de la 15a Conferència de presidents de Parlament dels Petits Estats d’Europa
Un moment de la 15a Conferència de presidents de Parlament dels Petits Estats d’Europa

Andorra Turisme i la síndica general, Roser Suñé, han participat aquest dilluns a la 15a Conferència de presidents de Parlament dels Petits Estats d’Europa, celebrat a Mònaco. L’objectiu de la trobada ha estat donar a conèixer l’oferta turística del país. A més, s’ha aprofitat per mantenir reunions i estrènyer lligams amb agencies de viatges i tour operadors monegascos. Així, Suñé ha remarcat la importància d’augmentar l’agilitat i l’atractiu dels Petits Estats en aquest àmbit.

Aquesta és la primera vegada que s’inclou la temàtica d’economia i turisme dins del programa d’aquestes jornades de treball que se celebren de forma anual. De fet, juntament amb Andorra Turisme també hi participa la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra i ambdues entitats participen en el debat sobre la importància del desenvolupament de les relacions econòmiques i turístiques i les destinacions sostenibles després de la pandèmia.

En aquesta trobada, que reuneix Mònaco, San Marino, Montenegro, Islàndia, Liechtenstein, Luxemburg Malta, Xipre i Andorra. A part de l’intercanvi d’experiències, també s’han realitzat diferents reunions amb agències de viatges i tour operadors monegascos per estrènyer els lligams entre els dos Principats i així, promoure l’oferta de neu a l’hivern i de muntanya a l’estiu a Mònaco.

En aquesta edició Suñé ha assenyalat en les seves intencions la importància de trobar solucions per augmentar l’agilitat i l’atractiu dels Petits Estats d’Europa en el desenvolupament econòmic i turístic. Així mateix, ha subratllat el paper crucial dels parlaments d’aquests països en la contribució a la gestió de la crisi de la Covid-19 i la importància de les lliçons que cal aprendre per al futur. També ha remarcat la necessitat de reafirmar el compromís de promoure el rol de la dona en la vida política i econòmica, i en la societat en general.

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending