Els investigadors xifren en 88.500 euros el perjudici causat en el cas de ‘l’empresa paral·lela’

Els dos detingut per l’afer, la comercial de la societat ‘matriu’ i la seva parella, han estat processats després de passar a disposició judicial i la investigació tirarà endavant

Les empreses implicades distribuirien elements complementaris en el sector de l'hoteleria.
Les empreses implicades distribuirien elements complementaris en el sector de l'hoteleria. ARXIU

Els investigadors han xifrat en 88.500 euros el perjudici que s’hauria causat a una empresa dedicada a la distribució de productes per al sector de l’hostaleria. El perjudici l’hauria generat una treballadora de la mateixa companyia que aprofitant-se que la gerent, arran de la pandèmia, li va donar accés als moviments de la societat, en va crear una de paral·lela i li va fer, per dir-ho d’alguna manera, la competència de manera deslleial i aprofitant-se de recursos de la primera.

L’empleada, comercial de l’esmentada empresa radicada a la Margineda, va ser detinguda la setmana passada juntament amb la seva parella acusats d’uns delictes de furt qualificat, administració deslleial i alteració de document públic. Tots dos, de 29 i 38 anys, van recuperar la llibertat després de passar a disposició judicial i van quedar processats. Per tant, la investigació continuarà endavant i es mirarà d’aprofundir en relació amb el que ja s’hauria anat fent les darreres setmanes, des que l’empresa primària va presentar la denúncia per la defraudació de què creia ser víctima.

Façana del despatx central de la policia pel carrer Ciutat de Sabadell.

Relacionat

S’ofereix a ajudar la mestressa per protegir-la de la Covid i munta una empresa per defraudar-la

Segons que ha informat aquest dilluns la policia en un comunicat oficial, l’empleada que va ser detinguda dimecres al matí s’hauria aprofitat de la seva posició a l’empresa, creant una societat paral·lela, amb la mateixa finalitat que la que gestionava, aprofitant per distribuir material i treballar amb la cartera de clients de l’empresa, en benefici de la seva nova societat. Les anomalies detectades en els comptes i denunciades serien transferències bancàries no autoritzades als comptes personals dels detinguts i de la nova societat creada per aquesta, així com factures modificades, entre altres moviments suposadament il·lícits.

Com s’ha dit, la policia xifra el perjudici en un total aproximat de 88.500 euros. L’ara processada hauria justificat els ingressos als seus comptes assegurant que es tractaven de comissions que havien pactat amb la propietat de la companyia, unes comissions que cada vegada haurien estat més elevades i que la part denunciant, òbviament, nega que existissin ni que hi hagués cap pacte ni acord sobre cap comissió.

Comentaris

Trending