Ingressa a la presó l’acusat de quedar-se amb criptomonedes alienes

La investigació es manté oberta per mirar d’avaluar fins on hauria anat el comportament anòmal del processat, un resident de 38 anys que els darrers temps se les donava d’assessor en matèria de moneda virtual

Una imatge de l'exterior del centre penitenciari.
Una imatge de l'exterior del centre penitenciari. Toni Solanelles

L’home detingut dimecres al matí acusat d’un delicte contra el patrimoni, o el que és el mateix en aquest cas, d’haver-se apropiat del moneder de criptomonedes d’una de les persones que suposadament assessorava en la matèria, ha ingressat a la presó. De fet, segons les diverses fonts consultades, ja hi ha fet nit. Es tracta d’un resident de 38 anys que els darrers temps no amaga que havia constituït una empresa d’assessorament en moneda virtual.

Malgrat que no han transcendit grans detalls del cas, sí que se sap que la detenció, en el marc d’una investigació judicialitzada des de fa unes setmanes, arranca d’una denúncia, presumiblement del titular del moneder del qual l’ara processat i empresonat suposadament s’havia apropiat. Aquest dipòsit virtual contenia criptomonedes que, al canvi, estarien valorades a l’entorn de 125.000 euros. Aparentment, el detingut no les hauria realitzat.

Simulació d'una 'crypto wallet'-

Relacionat

Detingut acusat de quedar-se un dels moneders de criptomonedes que gestionava

Sia com vulgui, la investigació continua oberta. A l’home se l’ha processat però ara els investigadors hauran d’analitzar els diferents dispositius mòbils que durant el registre domiciliari que es va fer dimecres mateix es van comissar. L’acusat no hauria ofert gran col·laboració, amb la qual cosa es vol comprovar si més enllà de la suposada apropiació del moneder virtual hi pot haver altres comportaments irregulars de l’home, que almenys fins ara mantenia activitats professionals que res tenien a veure amb aquest sector financer infra regulat al Principat i que si era conegut per alguna cosa i en alguns àmbits socials del país era per la seva afició al culturisme i l’activitat física.

Comentaris (3)

Trending