A dormir a la presó el jove que feia temps que buscava brega a casa els pares

La Batllia l’ha condemnat per la via ràpida a una pena de semi-llibertat després que aquest diumenge fos detingut arran d’un cap de setmana d’altercats constants i d’acabar agredint la mare

Comentaris

Una imatge recent del centre penitenciari.
Una imatge recent del centre penitenciari. Toni Solanelles

Formalment haurà d’anar a dormir a la presó. Probablement, però, és un d’aquells molts casos que en cas d’existir un centre d’internament dedicat a intentar eradicar conductes no apropiades relacionades amb la salut mental -potser el CREI assumirà aquest rol- hauria d’acabar allí. Sia com vulgui, el jove detingut diumenge després d’esgarrapar al coll la seva mare ha estat condemnat per la via ràpida a una pena de semi-llibertat que el portarà a dormir un temps a la Comella.

Els antecedents del noi i les diverses batusses que ha protagonitzat ja des de menor haurien ‘facilitat’ la decisió judicial, colofó d’un cap de setmana complicat. Bona part de dissabte, els pares del jove, de 20 anys, especialment la mare, amb qui manté des de fa anys i panys una mena de relació d’amor i odi, van estar alertant la policia de la situació. Quan els agents acudien a lloc l’altercat momentani havia afluixat.

Un vehicle policial en les immediacions de la Seu de la Justícia.

Relacionat

Detingut un jove que feia dies que se les tenia amb els seus pares

Però diumenge a primera hora de la tarda, després de, s’ha dit, diversos dies de suposada mala conducta respecte dels seus progenitors, l’altercat es va esverar més del que havia estat fins llavors i de les acalorades disputes es va passar a la força de les mans. El noi va agafar fortament la seva mare pels braços i li va acabar causant esgarrapades especialment al coll.

Davant d’aquest fet, i una vegada alertada la policia, no hi va haver més remei que detenir el jove com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic. I com a autor de l’esmentat delicte se’l va condemnar aquest dilluns després de passar a disposició judicial i se’l va enviar cap a la Comella. A dormir-hi i a passar aquells festius que no els tingui compromesos laboralment parlant.

Comentaris

Trending