Detingut un jove que feia dies que se les tenia amb els seus pares

Durant tot el cap de setmana, la mare del noi, de 20 anys, va haver d’avisar la policia perquè les disputes eren constants, i al final en agredir la mare se’l va acabar arrestant

Un vehicle policial en les immediacions de la Seu de la Justícia.
Un vehicle policial en les immediacions de la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

Durant tot el cap de setmana la van estar ballant. De fet, fa dies que la ballaven un matrimoni i el seu fill ja major d’edat però que fa anys i panys que és conflictiu. O que viu immers una certa conflictivitat. Dissabte especialment i també diumenge, la mare del jove, de 20 anys, va haver d’avisar diversos cops la policia per l’agressivitat amb què es mostrava el noi. Finalment, se’l va haver de detenir per aturar l’escalada de tensió.

L’últim capítol de la malaurada aventura es va donar aquest diumenge poc després de les 2 de la tarda. Al domicili familiar d’Escaldes-Engordany. Una vegada més hi havia hagut una nova disputa familiar. La policia ja estava al corrent dels múltiples altercats viscuts. La mala conducta del jove vers els seus progenitors darrerament estava sent una constant.

Aquest diumenge, després d’altres episodis de discrepàncies succeïts el dissabte com s’ha dit, en un moment d’alta tensió i nerviosisme per part del jove, aquest va acabar agafant amb molta força la seva mare pels braços i li hauria fet una forta esgarrapada a la part esquerra del coll. Havent-hi ja una agressió per molt que les ferides no fessin de capital importància, es va procedit a la detenció del jove.

Comentaris

Trending