Detingut el gerent d’un local d’oci nocturn relacionat amb el tràfic de drogues

És el quart arrest que es du a terme en el marc de l’operació derivada de la intervenció judicialitzada que hi va haver la setmana passada a Prat de la Creu

L'última detenció està vinculada a un local situat en aquest carrer d'Andorra la Vella.
L'última detenció està vinculada a un local situat en aquest carrer d'Andorra la Vella. Toni Solanelles

La policia ha detingut les darreres hores el gerent d’un local de copes i oci nocturn situat al nucli antic d’Andorra la Vella, just al carrer de la Llacuna, on se sospita que s’hi podria vendre droga. És el quart detingut en el marc d’una operació efectuada essencialment aquest dimarts i que deriva de l’actuació, també judicialitzada, que la setmana passada va tenir com a epicentre un habitatge del carrer Prat de la Creu de la capital.

La detenció del màxim responsable del local del carrer de la Llacuna estaria íntimament lligada amb les que hi va haver en relació amb un bar de l’avinguda Fiter i Rossell d’Escaldes. De fet, les quatre detencions que s’han fet les darreres hores s’haurien dut a terme pràcticament en el mateix moment si no hagués estat pel fet que el darrer dels arrestats, de 37 anys, s’hagués trobat fora del país i no es va detenir fins que no va tornar.

Una investigadora extreu la bossa amb els embolcalls de la cocaïna d'una caixa forta.

Relacionat

Empresonats per tràfic de droga la mare i el fill enxampats en l’operació de Prat de la Creu

Les fonts consultades han assegurat que hi ha vincle entre els dos locals, el de Fiter Rossell, on també es va detenir el gerent, i el de la Llacuna, però on cadascun dels detinguts operava de forma individual. Sempre presumptament. A banda del darrer arrestat, de 37 anys, la resta dels detinguts són dos homes més, de 23 i 43 anys respectivament i una dona de 34 anys, tots residents i d’orígens llatins.

La unitat canina a l'exterior del local després que hagués fet la seva feina.

Relacionat

El gerent d’un bar d’Escaldes i dues persones més, detinguts en una operació antidroga

La investigació ha permès, el segrest de petites quantitats de cocaïna, metamfetamina i èxtasi, dues bàscules de precisió i diferents estris utilitzats per a la venda al detall de la droga. També documentació en el cas del local de Fiter i Rossell que permetria imputar tràfic dins l’establiment. En les perquisicions fetes en relació al local del carrer de la Llacuna -això és al propi establiment i al domicili del detingut- no s’hi hauria trobat estupefaent.

Comentaris (2)

Trending