‘Ja n’hi ha prou!’ és l’eslògan triat pels sindicats per a la manifestació de la Puríssima

(AMB VÍDEO) Finalment totes les organitzacions sindicals secunden la mobilització “per una vida digna, un salari digne i una vivenda digna” que es preveu dur a terme dijous que ve entre les 7 i les 9 del vespre

EL CARTELL PRINCIPAL DE LA CONVOCATÒRIA.
EL CARTELL PRINCIPAL DE LA CONVOCATÒRIA.

“Per una vida digna, un salari digne i una vivenda digna” els sindicats del país, al final tots o gairebé, promouen la manifestació convocada per a dijous que ve entre les 7 i les 9 del vespre entre la plaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany i la plaça Guillemó d’Andorra la Vella. Finalment, l’eslògan triat pels convocants, que ja estan escalfant motors, és ‘Ja n’hi ha prou!’.

Les organitzacions sindicals que promouen la mobilització, amb la Unió Sindical d’Andorra (USd’A) al capdavant però també amb moltes altres (SEP, Sipaag, Sitca, SiTColaMa, SAT, SPA, SFD, CFPA, ABA…) fan una crida a “caminar junts fins que ens escoltin” i denuncien, en els materials que ja han començat a difondre, la “precarietat, pobresa, lloguers impossibles, pensions inexistents” que les polítiques dels governs demòcrates han acabat fomentant.

L’USd’A ja va comunicar aquest dijous al ministeri d’Interior la voluntat de dur a terme la mobilització i va informar del recorregut que es pensa dur a terme, amb el pas per les avingudes Carlemany i Meritxell com a elements principals. “Volem treballar i no volem marxar”, “un sostre assequible ha de ser possible” o “Espot escolta el poble es revolta” són algunes de les crides que els convocants ja han deixat entreveure que sorgiran durant la mobilització i en el trajecte entre les dues cèntriques i simbòliques places del centre del país.

MANIFESTACIÓ 8 DE DESEMBRE
MANIFESTACIÓ 8 DE DESEMBRE
MANIFESTACIÓ 8 DE DESEMBRE
MANIFESTACIÓ 8 DE DESEMBRE

 

Comentaris (17)

Trending