Les baixes a l’Oficina Covid obliguen a ‘fitxar’ tres traçadors eventuals

Els aspirants han de tenir un MATES 2 com a mínim i a ser possible en l’àmbit de la infermeria o la sanitat, alhora que cal acreditar un nivell B2 de català

L'Oficina Covid estava situada a l'Edifici de les Columnes, a l'avinguda Tarragona d'Andorra la Vella.
L'Oficina Covid estava situada a l'Edifici de les Columnes, a l'avinguda Tarragona d'Andorra la Vella. Toni Solanelles

Les baixes que ha experimentat l’Oficina Covid durant el mes de setembre han obligat el ministeri de Salut i el de Funció Pública a recercar nous traçadors. En concret, l’administració preveu ocupar tres vacants temporals de traçador. Entre altres requisits, els aspirants han de disposar com a mínim d’un nivell acadèmic equivalent al MATES 2, preferentment d’infermeria o d’algun àmbit sanitari.

Les fonts consultades han explicat que el departament que s’encarrega de fer els rastrejos dels contactes de les persones que resulten contagiades amb coronavirus ha perdut efectius durant el mes de setembre arran de l’inici d’estudis o de canvis professionals d’alguns dels integrants de l’oficina. D’aquí que ara es vulguin cobrir de forma interina tres places. A més, no se sap encara el comportament que tindrà la malaltia aquest hivern i si caldrà reforçar l’àrea. A partir d’una vintena de contagis diaris, amb els actuals efectius de l’oficina es fa impossible fer un seguiment acurat dels casos.

Per poder aspirar a una de les places, a banda del MATES 2 de mínim, també cal disposar del diploma de llengua catalana com a mínim de nivell B2 així com tenir coneixements, almenys orals, de castellà, francès i anglès. Es demana també tenir un nivell bàsic d’ofimàtica i saber-se moure amb suficiència per Internet. Cal ser andorrà, preferentment, o espanyol, francès o portuguès. També es demana un currículum amb la relació de llocs on s’hagi treballat i un certificat d’antecedents penals entre altres coses.

Comentaris

Trending