Sant Julià tindrà pistes de pàdel al centre del poble

Els treballs han començat aquesta setmana en un terreny que hi ha a l'inici de la carretera de la Rabassa i al costat de l'edifici de l'escola francesa

Comentaris

El terreny que acollirà les pistes de pàdel.
El terreny que acollirà les pistes de pàdel. INSTAGRAM/MIREIA CODINA

La cònsol menor de Sant Julià de Lòria, Mireia Codina, ha anunciat aquest dijous a la xarxa social Instagram que ja estan en marxa els treballs per construir les noves pistes de pàdel de la parròquia. El terreny té accés des de la carretera de la Rabassa i des de l'ascensor que hi ha a l'edifici de l'escola francesa i el Centre Esportiu, i que uneix la plaça de Calonge-Sant Antoni amb el carrer de les Escoles.

 

Les pistes de pàdel, un esport que està guanyant molts adeptes a Andorra, serviran per augmentar l'oferta esportiva de la parròquia. La primera fase dels treballs ha consistit en desbrossar el terreny, propietat d'una família laurediana, i en aplanar-lo. Posteriorment començarà la construcció de les pistes i l'accés es farà des del Centre Esportiu.

Paral·lelament, el comú ja ha aprovat un crèdit extraordinari per comprar els aparells d'una zona esportiva que estarà situada en un terreny que hi ha al davant de la Borda del Jaile, a la sortida del poble en sentit Andorra la Vella.

Comentaris (1)

Trending