Sant Julià confia que el nou espai impulsi la nova edició de la fira del vehicle d’ocasió

Les autoritats lauredianes han inaugurat el certamen que compta amb 20 concessionaris i més de 200 cotxes i autocaravanes en exposició

Cotxes exposats al nou terreny de la fira.
Cotxes exposats al nou terreny de la fira. COMU SANT JULIÀ DE LÒRIA

La fira del vehicle d’ocasió ja està en marxa. L’esdeveniment ha estat inaugurat aquest matí en un acte amb la presència de les autoritats de Sant Julià de Lòria. El sector dels concessionaris confia que la mostra ajudi a donar un nou impuls, especialment tenint en compte que les dificultats d‘abastiment de nous models fan que aquests cotxes tinguin ara més sortida. En total, una vintena d’establiments participin, exposant més de 200 cotxes i autocaravanes.

Al llarg d’aquests dos dies, la fira viurà la seva quarta edició, enguany ja sense gairebé restriccions un cop superat els pitjors estadis de la pandèmia. La crisi sanitària, però, té encara els seus efectes en un sector, el de l’automoció, que la va resistir bé, però que ara veu com les dificultats d’abastiment un cop represa l’activitat econòmica provoca que, pel que fa als vehicles nous, els clients hagin d’esperar més temps del que seria habitual per tenir el que comprin. I això fa que els d’ocasió estiguin guanyant terreny.

El certamen estrena ubicació. No surt, lògicament, de Sant Julià, però sí que s’ha traslladat a la borda Huguet, entre les places d’Isidre Valls i del Solà. En total, un terreny de 7.000 metres quadrats on els vint concessionaris han desplegat el seu estoc: més de 200 cotxes i autocaravanes que es podran mirar i, qui sap, també comprar al llarg del cap de setmana.

La fira ha estat inaugurada aquest matí amb la tradicional tallada de cinta, per part del cònsol major de la parròquia, Josep Majoral. Des del comú s’ha volgut destacar que el poble viu un cap de setmana especialment actiu. Al certamen d’automoció se suma un mercat Outlet a la plaça Germandat i la Ruta de la Tapa.  

FSJf9p4XMAA7afc

Comentaris (3)

Trending