Els clients d’Andorra Telecom de Sant Julià podran recollir material a Tràmits del comú

A la planta baixa de l’edifici El Molí hi haurà un punt de recollida de productes diverses que s’hagin contractat: descodificadors, routers, targetes SIM, així com certificats, que el mateix personal de l’oficina comunal entregarà

Edifici del comú de Sant Julià de Lòria.
Edifici del comú de Sant Julià de Lòria. Altaveu

Les oficines de tràmits del comú de Sant Julià albergaran un punt de recollida de material i documentació d’Andorra Telecom. Serà aquesta la forma de ‘compensar’ el fet que l’espai que l’operadora tenia a la plaça Germandat s’hagi cedit al comú lauredià i, en conseqüència, s’hagi ‘perdut’ l’agència comercial.

A partir d’ara, quan un client es doni d’alta d’un servei que requereixi de material, com per exemple el servei de televisió, podrà escollir si vol recollir el material a la botiga que Andorra Telecom té a Andorra la Vella, o bé si li convé més recollir-lo a l’oficina de tràmits del Comú de Sant Julià de Lòria, a l’edifici El Molí. En aquest punt es podrà recollir qualsevol mena de material: descodificadors, routers, targetes SIM, així com certificats, que el mateix personal de l’oficina comunal entregarà.

Comentaris

Trending