L4 avança l’horari d’inici des del Pas de la Casa per facilitar el transport a primera hora

El primer bus avança l'horari 10 minuts i sortirà a les 6.40 del matí, en lloc de les 6.50 com feia fins ara

Un bus de les línies regulars.
Un bus de les línies regulars. Toni Solanelles

La línia regular d'autobús que inicia el seu recorregut des del Pas de la Casa avança la sortida del primer viatge 10 minuts per tal de poder facilitar la mobilitat en transport públic a aquelles persones que comencen la seva jornada laboral a primera hora. A partir del 19 d'abril, el primer autobús sortirà a les 6.40.

Les línies regulars d’autobusos, aquests darrers dies, estan reajustant horaris per facilitar que les persones puguin desplaçar-se en transport públic, sobretot a primera hora del matí. En aquesta ocasió ha estat l’L4, la que cobreix el trajecte entre Andorra la Vella i la localitat encampadana, la que modifica l’horari. A partir del dimarts 19 d’abril, la primera sortida des del Pas de la Casa es farà a les 6.40, en lloc de les 6.50 hores. Després seguirà com sempre, és a dir, a partir de les 7.20 amb freqüències de pas cada 30 minuts.

Autobusos de línies estatals en les proximitats de l'Estació Nacional.

Relacionat

La línia de bus d’Ordino amplia el seu recorregut fins a la Cortinada

Segons ha pogut saber l’Altaveu, amb aquest avançament d’horari, les persones que comencen la jornada laboral a les vuit també tenen l’opció de poder desplaçar-se amb autobús. Una mesura que, com la que ja s’ha aplicat en la línia d’Ordino, s’estudiarà la seva implementació definitiva.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending