La línia de bus d’Ordino amplia el seu recorregut fins a la Cortinada

Aquesta extensió es farà en el primer i darrer trajecte de la jornada per garantir el servei a les persones que viuen en aquesta zona

Autobusos de línies estatals en les proximitats de l'Estació Nacional.
Autobusos de línies estatals en les proximitats de l'Estació Nacional. Toni Solanelles

Per garantir que tothom pugui arribar a treballar a l'hora i tornar al vespre a casa, el primer i darrer autobús d'Ordino allargarà el seu viatge fins a la Cortinada per tal d'oferir el servei a les persones que viuen en aquesta zona i que, a les set del matí o a les 21.30, no tenen bus comunal per arribar fins a les seves respectives cases. És una prova pilot que es posarà en funcionament el dilluns 4 d'abril i s'haurà d'avaluar l'impacte que té.

A partir de dilluns quatre d’abril, l’L6, la línia regular que cobreix el trajecte entre Andorra la Vella i Ordino, estendrà el seu trajecte fins a la Cortinada en el primer i últim servei de la jornada. D’aquesta manera, de dilluns a diumenge menys els dissabtes, la primera expedició sortirà de la localitat ordinenca a les 6.50 hores i està previst que arribi a l’Auditori Nacional a les 7 del matí. D’aquí seguirà amb el trajecte habitual. Els dissabtes la primera expedició sortirà a les 06.45 per arribar a les 6.55 hores a l’Auditori Nacional. En direcció Ordino, l’últim autobús des d’Andorra la Vella es manté igual a les 21.30 hores, però el trajecte es prolongarà fins a la Cortinada.

En aquest sentit, el gerent de Coopalsa, Gabriel Dallarès, ha indicat que és per “és més una qüestió de servei que de gent. Són hores puntes que no estan cobertes pel bus comunal”. Les parades que efectuarà seran a Les Moles Cruïlla de Sornàs, Càmping Ansalonga, Pont d’Ansalonga, Eagle, Bordes del Riu i la Cortina.

Etiquetes

Comentaris

Trending