Sorpresa al Consell per la presència de l’exministre Jover en una reunió del grup demòcrata

Juntament amb dirigents governamentals com Espot, Marín o Marquina, l’extitular de Finances ha acudit a debatre amb consellers taronges com tramitar el pressupost que s’hauria d’aprovar el darrer dia d’aquest mes

Comentaris

Eric Jover i David Montané en la darrera compareixença oficial que va fer el primer al Consell General.
Eric Jover i David Montané en la darrera compareixença oficial que va fer el primer al Consell General. CONSELL GENERAL

La presència del fins fa poc ministre de Finances Eric Jover en una reunió del grup parlamentari demòcrata, aquest matí, que havia d’analitzar quines esmenes finalment es permet tirar endavant o com s’han de gestionar, ha causat una certa sorpresa en l’entorn parlamentari. Jover és evidentment qui més es coneix la previsió pressupostària. Però la seva presència no ha deixat de ser certes suspicàcies.

En la reunió també hi han participat, entre d’altres, el cap de Govern, Xavier Espot, el successor de l’esmentat Eric Jover, César Marquina, o la responsable d’Administracions Públiques, Trini Marín. Tots plegats, amb els consellers generals que han acudit a la trobada, tenien sobre la taula l’anàlisi de les esmenes a l’articulat. Com que n’hi ha alguna que afecta directament a qüestions relatives a la Funció Pública, això explicava la presència de Marín.

És evident que tots els grups parlamentaris poden disposar dels assessors que escaigui. Però que sigui l’exministre que acaba de dimitir, s’ha fet més o menys estrany. És evident, però, que des de l’entorn demòcrata des del primer moment s’ha estat elogiant al titular dimissionari de Finances i que des d’aquest sentit, per als representants taronges no hi ha cap problema. Ben al contrari.

 

Comentaris (16)

Trending