Farré recorda a Vila que quan va ser cònsol a Sant Julià es van tancar 192 comerços

Comentaris

Farré recorda a Vila que quan va ser cònsol a Sant Julià es van tancar 192 comerços
Farré recorda a Vila que quan va ser cònsol a Sant Julià es van tancar 192 comerços

El cap de llista d'Unió Laurediana, Joan Albert Farré, ha acusat aquest dissabte el candidat de Laurèdia en Comú, Josep Vila, de no poder ser capaç de reactivar la parròquia. Durant una visita a la Fira de Santa Llúcia instal·lada a l'envelat de la plaça Germandat, Farré, acompanyat d'altres membres de la candidatura, ha manifestat que “el senyor Vila menteix els ciutadans de Sant Julià quan diu que té propostes per retornar la força i la vida a la parròquia i que garantiran riquesa”. En aquest sentit, ha recordat que quan l'ara adversari "va ser cònsol era el temps de les vaques grasses i encara no havia arribat la crisi, es van tancar 192 comerços a Sant Julià de Lòria”. El candidat liberal ha puntualitzat que aquestes dades estan extretes del departament d’Estadística del Govern.

Durant la visita a la Fira de Santa Llúcia, el cap de llista de Liberals Unió Laurediana, ha destacat que cal generar una economia de serveis capaç de crear nous llocs de treball com a acció directa de lluita contra la crisi econòmica que ha afectat i afecta Andorra, Farré ha assegurat que “tenim un conjunt d’iniciatives i inversions estratègiques que potenciaran el teixit econòmic actual, generant noves oportunitats d’activitats empresarials”. No obstant això, Farré ha insistit que “primer cal recuperar la Taula de Turisme com a instrument canalitzador de la col·laboració entre el Comú i el comerç i l’empresariat”. 

El candidat liberal ha anat enumerant una per una les mesures entre les que cal destacar l’impuls d’un Pla estratègic per recuperar i dinamitzar el comerç de proximitat de Sant Julià, posant en marxa una política de recuperació del comerç amb ajuts i beneficis fiscals per aconseguir un comerç de referència. La instauració de microcrèdits de suport a la iniciativa emprenedora per a joves i dones, el suport a les iniciatives empresarials que s’estableixin en locals comercials buits de la parròquia i la creació d’un centre empresarial per a emprenedors en el que puguin disposar d’assessorament, formació i espais per desenvolupar la seva activitat econòmica són altres propostes que Liberals Unió Laurediana porta al programa.

Aprofitant la visita a una de les fires més emblemàtiques i antigues de les que se celebren a Sant Julià de Lòria, Farré ha explicat que “impulsarem la professionalització de les fires actuals i les consolidarem amb la posada en marxa d’un recinte firal i multifuncional per a la celebració d’esdeveniments especialitzats, fent de la parròquia un referent en la recepció de fires especialitzades en diferents sectors”.  

A més, els liberals lauredians tenen el propòsit d’estimular el Turisme Rural, l’enoturime i les visites guiades pel patrimoni; posar en marxa la borsa de treball local per garantir que els Joves de Sant Julià puguin treballar a la Parròquia i impulsar una millor coordinació entre Naturlandia, el departament de Turisme del comú i Andorra Turisme a fi de defensar i promoure una projecció turística de la parròquia.

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.