Tyson Pérez marxa cedit al Baxi Manresa

L’equip tricolor ha acordat que la temporada 2022-2023 jugui en un equip de l’ACB i torni al Principat després de la cessió, on té contracte fins al juny del 2024

Tyson Pérez.
Tyson Pérez.

Tyson Pérez abandonarà la disciplina tricolor durant un any. Així ho ha anunciat l'equip, que confirma la cessió de l'aler al Baxi Manresa per la temporada 2022-2023. El jugador hispano-dominicà no juga un partit oficial de l'ACB des que es va lesionar els lligaments creuats del genoll esquerre, el maig del 2021, i ara té una nova oportunitat per sentir-se jugador i retrobar-se amb el seu bàsquet abans de tornar al Principat.

El Morabanc Andorra, Tyson Pérez i Baxi Manresa ha arribat a un acord perquè el jugador hispano-dominicà jugui la temporada 2022-2023 cedit a l’equip manresà. D’aquesta manera, després de la lesió de lligaments creuats, que l’ha mantingut apartat de les pistes des del maig del 2021, Pérez tornarà a disputar un partit a la màxima competició del bàsquet espanyol.

Tyson Pérez encistella en un partit de la temporada passada.

Relacionat

Tyson Pérez renova amb el MoraBanc Andorra fins el juny del 2024

L'objectiu és que es torni a recuperar sensacions i se senti jugador disputant partits de la Lliga Endesa. De fet, amb el descens del conjunt tricolor a la Leb Or, l’aler ja va anunciar la seva voluntat de deixar les files del conjunt andorrà. Ara, s’ha arribat a aquesta solució que el farà estar lluny del Principat durant un any, on tornarà després de complir la cessió i amb qui té contracte fins a final de la temporada 2023-2024.

En plena recuperació de la lesió de lligaments creuats del genoll esquerre, el Morabanc Andorra va voler donar-li la confiança necessària per recuperar-se, ampliant-li la seva vinculació un any més. Tyson es va incorporar al club l'estiu del 2019, després de ser nomenat l'MVP de la LEB Or jugant amb el Canoe de Madrid. És internacional amb la selecció espanyola.

Comentaris

Trending