Tyson Pérez renova amb el MoraBanc Andorra fins el juny del 2024

L'aler es recupera d'una greu lesió i el club vol que tingui la tranquil·litat necessària per treballar en les millors condicions

Comentaris

Tyson Pérez encistella en un partit de la temporada passada.
Tyson Pérez encistella en un partit de la temporada passada. ACB PHOTO

Tyson Pérez ha signat una extensió del seu contracte amb el MoraBanc Andorra per una temporada més. L’aler pivot serà tricolor fins la 2023/24. “Creiem que és important per Tyson sentir que té una temporada més amb nosaltres i per nosaltres també és una manera de mostrar-li la nostra absoluta confiança en el futur que ens espera plegats” ha manifestat el general manàger Francesc Solana.

Solana ha afegit que “el jugador està en plena recuperació d’una lesió important i aquesta extensió li donarà la tranquil·litat necessària per treballar en les millors condicions”. Tyson va ser operat el mes de juny a Vitoria  del trencament del lligament encreuat anterior del genoll esquerre. El temps estimat de recuperació serà de nou  a 10 mesos. El jugador de Santo Domingo es va lesionar en un partit de llliga a la pista de l'UCAM Múrcia al maig. La seva reaparició ja serà durant l'any vinent.

Tyson es va incorporar al club l'estiu del 2019 després de ser nomenat l'MVP de la LEB Or jugant amb el Canoe de Madrid. És internacional amb la selecció espanyola.

Etiquetes

Comentaris

Trending