Àxel Esteve, quart a l’eslàlom FIS de Hochkrimml

S'ha quedat molt a prop del podi mentre que Xavi Cornella ha estat catorzè i Àlex Rius no ha corregut la segona mànega per precaució

Àxel  Esteve.
Àxel Esteve. FAE

Àxel Esteve ha aconseguit la quarta posició en el primer eslàlom FIS a l’estació austríaca de Hochkrimml amb un temps d' 1.45.50, a 0.65 del guanyador, Miks Zvejnieks (Letònia), que s'ha imposat amb un crono d'1.44.85.  Esteve ha acabat a 0.13 de la tercera posició del podi. També s’ha quedat a les portes de la millora de punts, ja que ha marcat 36.66, quan té 33 en l’última llista de la FIS.

La quarta plaça d'Àxel Esteve en el primer eslàlom FIS a l’estació austríaca de Hochkrimml ha estat el més destacat de la participació andorrana. Xavi Cornella ha finalitzat en la catorzena posició amb 1.47.28, a 2.43 del vencedor i amb 49 punts FIS: en té 40, i per tant no millora els actuals. Àlex Rius no ha disputat la segona mànega per precaució.

A l'estació de Panorama (Canadà), aquest diumenge s’havia de disputar el supergegant de les Nor-Am, amb Cande Moreno a la sortida. Però, la cursa es va haver de cancel·lar. 

Etiquetes

Comentaris

Trending