En Comú per Encamp farà un gran parc amb un aparcament que acollirà múltiples serveis

El nou espai costaria uns tres milions d’euros i s'ubicaria a l'altre costat del carrer de La Molinai s'ubicaria a l'altre costat del carrer de La Molina

Rascagneres, Mas i Alguacil aquest dissabte a Encamp.
Rascagneres, Mas i Alguacil aquest dissabte a Encamp.
En Comú per Encamp construirà un gran parc a l’altre costat del carrer de La Molina, i s’hi agruparan diferents instal·lacions que es troben en altres indrets. El cost seria d’uns tres milions d’euros, segons ha explicat la cap de llista, Laura Mas. El projecte inclourà un aparcament soterrat i tindrà un edifici de serveis. És a dir, s’hi encabiran, com ha explicat Mas, també “els serveis comunals, que també són molt importants”.

La nova instal·lació se situarà entre el terreny de cessió del Prat Gran que ha de rebre el comú encampadà, i una zona que es llogaria. Laura Mas ha indicat que “s’hi portaran l’skate i la pista de bàsquet”, que actualment es troben a la zona del Complex esportiu.

El conjunt aportarà una sèrie de serveis i prestacions que milloraran la qualitat de vida dels encampadans, ha defensat la candidata a cònsol major. El projecte està pensat perquè sigui millor que l’actual oferta del Prat Gran, que retorna als propietaris, ja que hi volen construir.

Comentaris

Trending