Educació no ha detectat cap cas d’absentisme

La ministra Ester Vilarrubla considera que "és una molt bona notícia" i destaca continuen les converses amb Espanya per a l'homologació dels títols de formació professional mentre que no hi ha cap problema amb França

Comentaris

La ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla durant la inauguració aquest dilluns de la Universitat d'Estiu i Tardor.
La ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla durant la inauguració aquest dilluns de la Universitat d'Estiu i Tardor. DEMÒCRATES

El ministeri d'Educació i Ensenyament Superior no ha detectat cap cas d'absentisme en aquests primers dies del curs escolar 2022-23. Així ho ha indicat aquest dilluns la ministra Ester Vilarrubla. Ha afegit que "aquesta és una molta bona notícia" i ha recordat que el ministeri sempre està atent perquè tots els alumnes escolaritzats assisteixin a les classes.

Vilarrubla també s'ha referit a les homologacions per part d'Espanya i França dels estudis de formació professional. "És un tema que està seguint el seu procés. Amb França vam fer la comissió mixta d'educació i ja ens van dir que no hi havia cap problema. Amb Espanya continuen les converses. Hem publicat recentment els decrets de programes".

Sobre la seva presència en una llista electoral a les pròximes eleccions generals ha comentat que té molts temes que són prioritaris com l'inici de curs o la inauguració de la Universitat d'Estiu i Tardor i ha destacat que "encara no hi ha un calendari electoral i com deia un polític això avui no toca. No podem començar la casa per la teulada parlant de llistes sense tenir encara un candidat i un programa. No és el moment".

Comentaris (1)

Trending