Ciutadans Compromesos aposta per obrir Pal i Arinsal deu mesos l'any sota el concepte 'Ski&Bike'

Comentaris

Ciutadans Compromesos aposta per obrir Pal i Arinsal deu mesos l\'any sota el concepte \'Ski&Bike\'
Ciutadans Compromesos aposta per obrir Pal i Arinsal deu mesos l\'any sota el concepte \'Ski&Bike\'

Ciutadans Compromesos (CC) s'enganxa a la roda de la bicicleta. I desenvolupant el concepte 'Ski&Bike', la formació que comanda la majoria comunal de la Massana pretén tenir oberta l'estació de Pal i Arinsal durant deu mesos a l'any. Així ho ha explica la candidatura durant una visita que la majoria d'integrants de la llista han fet al sector massanenc de Vallnord, tot aprofitant l'inici de la temporada. 

Ciutadans Compromesos volen consolidar la Massana com a punt de referència d’activitats i esdeveniments esportius de primer ordre, com la Copa Catalana de descens, la Maxi Avalanche, la Volta als Ports, l’Sky Race Comapedrosa, la Maxi Enduro, l’Excalibur Race i la Vertical Race, entre altres. De fet, organitzaran la Copa del Món de mountain bike els propers tres anys, i continuaran treballant estretament amb la Unió Ciclista Internacional (UCI) per esdevenir seu permanent de copes del món de mountain bike i tancar un acord per cinc anys. 

L'actual cònsol major i candidat a la reelecció, David Baró, també ha parlat del compromís per reforçar el producte 'Gastronomia', amb l’organització de noves jornades gastronòmiques 'La Massana Fogons' per tal de promocionar els restaurants de la parròquia. El concepte 'Ski&Bike', oferint un servei deu mesos a l'any, també permetrà continuar i reforçar la promoció del comerç local, amb mercats temàtics, trobades, fires, passarel·les de moda, jornades gastronòmiques i setmanes del comerç, entre altres. 

Comentaris

Trending