Continua a l’UCI en estat greu el turista que va tenir una reacció violenta a l’hotel on s’allotjava

Fonts hospitalàries expliquen que està estable i no saben els motius pels quals se’l va trobar inconscient a la seva cambra

Una imatge de l'hospital.
Una imatge de l'hospital. SAAS

El turista de 40 anys que va fer malbé l’estança de l’hotel de la capital on s’allotjava continua ingressat a la Unitat de Cures Intensives de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Segons ha explicat el cap de guàrdia, continua en estat greu, però estable. Assenyala que va tenir “com una aturada cardíaca” i no queden clars els motius pels quals va tenir una reacció desproporcionada a l’establiment on estava.

L’incident va tenir lloc cap a les nou del matí d’ahir i els responsables de l’hotel, situat a prop de Casa de la Vall, van avisar a la policia després de sentir moviments donant cops a la paret i al mobiliari de l’habitació on estava. Un cop van poder forçar la porta es van trobar l’home de 40 anys inconscient.

Una imatge de l'hospital de Meritxell.

Relacionat

Ingressat a l’UCI un turista després de fer malbé l’estança de l’hotel on s’allotjava

Les maniobres de reanimació del SUM van servir perquè el poguessin traslladar a l’hospital. Segons ha informat el cap de guàrdia, continua ingressat a l’UCI en estat greu, però estable. Ha afegit que està sedat i no saben els motius pels quals va patir “com una aturada cardíaca”.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending