Mobilització policial a Sant Julià per un altercat en una farmàcia

Dues patrulles han hagut de contenir un jove que pateix diverses patologies mentals i que no és la primera vegada que protagonitza aldarulls en espais públics; en aquesta ocasió s’hauria salvat en principi de la detenció

Comentaris

Els agents de policia intentant fer entrar en raó el jove lauredià.
Els agents de policia intentant fer entrar en raó el jove lauredià. ALTAVEU

Dues dotacions policials, com a mínim, s’han hagut de mobilitzar a Sant Julià per contenir un jove que ha protagonitzat un altercat en l’interior d’una farmàcia de la parròquia, a la placeta on conflueixen les avingudes Francesc Cairat i Verge de Canòlich. L’incident ha estat poc abans de 2/4 d’11 del matí i, en principi, en aquesta ocasió el jove, de 24 anys, s’ha salvat de la detenció.

Malauradament no és la primera vegada que la policia -i en no poques ocasions també dispositius sanitaris- s’han de mobilitzar arran d’aldarulls en espais públics protagonitzats per aquest jove, que pateix diverses patologies mentals diagnosticades i que sense medicació -o barrejant fàrmacs amb altres substàncies- pot tenir un comportament violent.

Segons que han explicat diverses fonts, el jove ha acudit a la farmàcia, aparentment, per adquirir medicaments. De fet, els dependents de l’establiment ja el coneixen. I saben de les seves reaccions. Però no hi ha hagut manera de controlar-lo i per circumstàncies que no han transcendit, el noi ha començat a llançar objectes a l’interior de l’establiment. 

Davant el caos que estava ocasionant i el perill per empleats i eventualment altres clients, s’ha activat la policia, que han hagut de dur a terme el que tècnicament s’anomena com una operació de contenció. Almenys inicialment, no s’ha practicat la detenció del jove. 

Comentaris (1)

Trending