La dona de la neteja que ho netejava tot (joies incloses)

La policia deté una jove resident a Escaldes que canviava d’empresa cada vegada que els propietaris dels habitatges on anava a fer serveis es queixaven i fins i tot almenys en quatre ocasions van arribar a denunciar sostraccions

Era tan eficient que ho netejava tot, fins i tot allò que no havia de netejar. Les joies, algunes, i peces de roba cares les netejava tant que se les acabava enduent. És el cas d’una dona -una jove de 33 anys resident a Escaldes- de la neteja que va ser detinguda aquest dilluns per un delicte contra el patrimoni. Sostreia peces d’alguns dels domicilis en què acudia a prestar serveis a compte d’alguna de les empreses que la contractaven.

La dona hauria negat totes les acusacions que se li han formulat tot i haver-li trobat les arracades d’una de les denunciants. L’arrest, s’ha dit, es va dur a terme dilluns després que la policia tanqués les indagacions iniciades almenys arran de quatre denúncies. La coincidència entre la persona denunciada i el ‘modus operandi’ no va deixar gaire lloc a dubtes. Però no s’haurien trobat proves directes.

Les denúncies s’han anat acumulant en uns mesos. I és que la dona, quan era conscient que els propietaris de l’habitatge on havia anat a prestar serveis -i d’on suposadament havia sostret algunes peces, ja fos joies, ja fos roba, diners en efectiu no solia ser el cas- es queixaven a l’empresa que la tenia contractada, no es tornava a presentar a treballar. S’acomiadava en certa manera a la francesa.

Però de seguida trobava feina en una altra empresa. I així anava fent girar la roda. La dels serveis de neteja i la de la sostracció de joies, essencialment. Fins ara. O fins dilluns que se la va anar a cercar per detenir-la. Amb tot, però, aquest dimarts va quedar lliure i sense càrrecs per falta de proves. O almenys així ho va considerar el batlle de guàrdia que la va rebre. Això sí, el jutge la va multar per les arracades alienes que no va poder explicar d’on havien sortit. Una falta, vaja. O, tècnicament, una contravenció penal.

Comentaris (1)

Trending